ENVII x FABREK III

ENVII X FABREK

FABREK er endnu engang teamet op med Envii

Det er efterhånden tredje gang, at Fabrek har teamet op med Envii og denne gang i en skøn sommerkollektion. Vores sidste kollektion var inspireret af en tid, hvor komfort og hjemlig hygge var en del af de flestes hverdag. Nu går vi heldigvis en lysere tid imøde hvor der er plads til igen at samles i gode venners lag. Netop derfor har vi added de skønneste musthave kjoler og jumpsuits med komfort i tankerne og et væld af dikkedarer og smukke detaljer, som passer både til indendørshygge og til festlige stunder. 

ENVII X FABREK"Jeg elsker ENVII, det er godt design, og altid i fine farver - ENVII har styr på detaljerne, de laver smukke prints, har skønne kvaliteter og det hele til en pris, hvor alle kan være med. Samme filosofi har FABREK. Vi gør en dyd ud af det æstetiske. Vi elsker farver - og alle skal have råd til at have smukke ting i deres hjem”
 siger Ann-Sophie. 

ENVII X FABREK
_________________________________________________________________________
Kollektionen kommer med tre skønne retroprints i det pastelfarvede spektrum og inspireret af det feminine, skæve univers, som Fabrek er særligt kendt for. Alle styles er designet i feminine, afslappede silhuetter med fokus på detaljer og komfort, som du kender fra Envii. 

ENVII X FABREK

_________________________________________________________________________
Vi er særligt stolte af det fine skyprint, som passer perfekt ind i Fabreks univers. Her smelter det finurlige print, de smukke detaljer og den feminine silhuet sammen og giver den skønneste vibe. De store bløde tasker har vi alle taget til os - og de kan også rumme alt hvad du har brug for at have med dig på din dag.

_________________________________________________________________________
De tre prints kommer både som en a-line dress, fine sommerskjorter og short samt lange bukser, så du kan sammensætte dit helt eget sæt og både bruge delene sammen eller hver for sig.

 ENVII X FABREK

”Endnu engang kan vi se, at Envii´s feminine univers passer fantastisk fint sammen med Fabrek’s finurlige univers - og vi er stolte af, at kunne præsentere endnu en skøn kollektion. 

*Alle produkter findes i et begrænset antal.


Se kollektionen her på Fabrek.dk fra den 12. juliENJOY...

 

Latest articles