ENVII X FABREK

 

FABREK er teamet op med ENVII.

 

 

 

 

 

Envii´s feminine univers smelter sammen med Fabrek’s finurlige interiør i en pastelfarvet sær kollektion af blomstrede must-have kjoler, smukke plakater og det fineste ’nips’, du bare må eje.

 

Ann-Sophie Ulka Faust startede FABREK i april 2019 med filosofien om at skabe et unikt univers, med fokus på det feminine udtryk. Det hele startede i et lille råt lokale i det gamle HC Andersens kvarter i Odense. Sidenhen har butikken vokset sig større, og de 20m2 blev hurtigt til 120m2. Derudover er en webshop kommet til - med hele verden som sin legeplads. Ann-Sophie Ulka Faust har baggrund i Pr- og Marketing verdenen, og er uddannet Design Teknolog med en prof. bachelor i Brand Design. 

 

 

 

 

Samarbejdet satte i gang ved at Envii’s print designer, Ida Katrine Skjelbo, udviklede et smukt håndtegnet signaturprint i samarbejde med Ann-Sophie. Udfra dette designede Ann-Sophie 3 unikke plakater med inspiration i blomsterprintets farver og former. Som add-on til kollektionen kan du også købe æsker, hånddryppede lys, lækre hørpuder og håndlavede glas i et begrænset oplag, som understøtter det smukke pastelfarvede univers i alle Envii’s butikker.

 

"Jeg elsker ENVII, det er godt design, og altid i fine farver - ENVII har styr på detaljerne, de laver smukke prints, har skønne kvaliteter og det hele til en pris hvor alle kan være med. Samme filosofi har FABREK. Vi gør en dyd ud af det æstetiske. Vi elsker farver - og alle skal have råd til at have smukke ting i deres hjem” siger Ann-Sophie. 

 

 

  

 

 

 

 

Derfor er ENVII og FABREK et perfekt match og de to verdener smelter nu sammen til en. 

*Alle produkter findes i et begrænset antal, og du kan besøge ENVII X FABREK’s pop up shop i alle Enviis butikker samt på Fabrek.dk.

 

Det hele løber af stablen fra d. 3. september

 

Latest articles